Selvhjelp

Hvorfor lese selvhjelp-bøker?

Selvhjelp trenger ikke å begrenses til problemer og mentale lidelser, men kan bane veien for personlig utvikling, mestringsfølelse, og en større form for mening. 

I stedet for å starte fra scratch og prøve å løse problemer selv, hvorfor ikke bare følge i fotsporene til noen som har brukt hele livet sitt på å løse det samme problemet?

På denne siden kan du lese bokomtaler om gamle klassikere som 7 habits of highly effective people, og nyere favoritter som Bli best.

Bokanmeldelser av selvhjelp-bøker

Viljestyrke

Viljestyrke

Få mail av meg når bokanmeldelsen er publisert ved å melde deg på nyhetsbrevet nedenfor.

Self-reliance

I denne anmeldelsen av Self-reliance får du en oppsummering av boken, hvem Ralph Waldo Emerson var, og noen av de beste ideene fra boken.

Drive

Drive

Få mail av meg når bokanmeldelsen er publisert ved å melde deg på nyhetsbrevet nedenfor.

Solving the Procrastination Puzzle

Timothy Pychyl er en av de fremste forskerne innen prokrastinering. I Solving the Procrastination Puzzle deler han nyttige teknikker for produktivitet.

Notes from a Friend

I denne bokanmeldelsen dekker vi coach Tony Robbins sin "Notes from a Friend." Vi ser på optimisme, nytten av å smile og være glad, og ordenes makt.

The Willpower Instinct

I bokanmeldelsen av The Willpower Instinct går vi inn på viktigheten av viljestyrke, og hvordan man utvikler den.

The Practicing Mind

I denne bokanmeldelsen av The Practicing Mind ser vi på noen av bevissthetscoach Tom Sterner sine beste ideer innen fokus, prosessorientering, og tålmodighet.