Forfattere

Kjente forfattere

I listen nedenfor finner du alle forfattere som profileres i bokanmeldelsene. Du vil finne noen av de mest kjente filosofer som Konfutse og stoikeren Mark Aurelius. Disse forfatterne vil generelt ha levd mellom år 600 f.Kr. til år 200 e.Kr., og dekker bøkene i filosofi-seksjonen på denne nettsiden.

Hvis du er mest interessert i å lære om de mest viktige historiske personer gjennom tidene, så finnes det få bøker skrevet av de på denne siden. Men du kan finne mer info om deres liv i biografier som har blitt skrevet om dem.

Du vil også finne berømte personer fra nåtiden (i ulike steder av verden), deriblant prestasjonscoachene Tony Robbins og Erik Bertrand Larssen. Ofte er det selvhjelp-bøker som har blitt skrevet av disse personene.

Finner du noen forfattere du vil lære mer om?

Tom Sterner

Kelly McGonigal

Timothy Pychyl

Tony Robbins

Konfutse

Cal Newport

Mark Aurelius

mark aurelius

Philip Freeman

Henry Ford

Norske forfattere

Noe som interesserer oss nordmenn ekstra mye er norske forfattere. Det er dem de fleste av oss har det beste kjennskapet til, enten det er snakk om Petter Stordalen, Dag Otto Lauritzen, eller Per Fugelli.

Det kan hende at de mest kjente norske forfattere som Bjørnstjerne Bjørnson, Roald Dahl, og Astrid Lindgren kommer litt utenfor fokusområdet for denne nettsiden. Men du vil nok også få stor glede av å få et innblikk i de som finnes i dag.

Finner du noen du vil lære mer om?

Erik B. Larssen

Erik B. Larssen